Interesse in de wereld van de techniek?
10 jaar of ouder? Word een maker!

Techniekevent Barneveld

Succesvolle 1e editie - 24 september 2022

Makers is een gezamenlijk initiatief van de Barneveldse Techniek Opleiding, Johannes Fontanus College, Van Lodenstein College en De Meerwaarde. Wij werken samen met jou, om je te ontwikkelen tot een échte Maker.

Tijdens hét Techniekevent: Makers in de Techniek, zetten techniekbedrijven en (bedrijfsvak-) scholen de deuren open voor publiek. Een uniek moment om een kijkje te nemen op de techniekafdelingen van scholen, een bedrijfsvakschool te bezoeken en kennis te maken met aangesloten techniekbedrijven. En vooral: oefenen met werkzaamheden bij misschien wel jouw toekomstige werkgever. De scholen laten je graag hun techniekafdelingen en techniekhallen zien.  Ook kun je aan de slag met activiteiten die centraal staan bij een techniekopleiding.

De eerste editie van het Techniekevent: Makers in de Techniek vond plaats op 24-09-2022. Er waren honderden enthousiaste bezoekers die bij verschillende bedrijven en scholen werkstukken hebben gemaakt. Wanneer bezoekers bij minimaal 3 verschillende bedrijven een werkstuk hadden gemaakt mochten ze mee doen aan de prijstrekking. 

Op 5 oktober 2022 hebben de prijswinnaars hun prijs opgehaald bij het Van Lodenstein College Barneveld. De prijzen werden uitgereikt door burgemeester Jan Luteijn. Hieronder een terugblik op de eerste editie van het Techniekevent op 24-09-2022 & de prijsuitreiking. 

Aftermovie Techniekevent 2022

Met dank aan

Activiteiten bij techniekbedrijven & onderstaande (bedrijfsvak-)scholen in Barneveld

Makers in de techniek is een gezamenlijk initiatief van de onderstaande onderwijsinstellingen: