De Nijborg Agri B.V.

Nijborg Agri produceert en monteert hekwerken, bokconstructies en diverse uiteenlopende constructiewerkzaamheden met betrekking tot de agrarische sector, waaronder stalinrichtingen voor zowel de rundvee-, pluimvee- en de varkenssector.

Op aanvraag maken wij ook speciale maatwerkproducten. Dit van verkoop, eigen ontwerptekeningen, werkplaatsvoorbereiding tot uiteindelijk de montage. Wij produceren in onze eigen werkplaats, welke wij in 2017 nieuw in gebruik genomen hebben. Onze opdrachtgevers bestaan met name uit de agrarische ondernemingen en hun toeleveranciers. Als bedrijf zijn wij gespecialiseerd in het leveren en monteren van silo’s, vijzels, voederinstallaties. Wij bestaan uit een hecht en enthousiast team, welke de beschikking hebben over eigen montagebussen, hoogwerkers, silowagens.

www.nijborgagri.nl

Prijsvraag

Maak kans op mooie prijzen wanneer je verschillende bedrijven bezoekt! Na het maken van een werkstuk of het beantwoorden van een bedrijfsvraag ontvang je een sticker. Wanneer je op het stickervel minimaal 3 stickers verzamelt mag je deze inleveren en maak je kans op één van de 20 prijzen! Prijsvraag Nijborg Agri: 

Hoeveel kilometers worden er wekelijks door onze bussen gereden?

 

Locatie event De Hooge Hoek 24, 3927 GG Renswoude
Parkeerlocatie

Rondom het pand

Contactpersoon

Wilco van de Glind

Activiteiten

Heb jij wel eens met een buigmachine gewerkt?

Nee? Dan is dit je kans!

Uiteraard krijg je ook een rondleiding door onze werkplaats, laadstraat en magazijn.

 

Doelgroep

De activiteiten zijn geschikt voor leerlingen van groep 7&8 en klas 1&2.

 

Activiteiten bij techniekbedrijven & onderstaande (bedrijfsvak-)scholen in Barneveld

Makers in de techniek is een gezamenlijk initiatief van de onderstaande onderwijsinstellingen: