Van Ee Staalspecialisten B.V.

Van Ee Staalspecialisten is al ruim 40 jaar actief op het gebied van projectmatig staalwerk. We focussen ons daarbij op vier productcategorieën: Constructies, trappen & balustrades, bruggen en specials.

Wij onderscheiden ons door veel energie te steken in de voorbereiding en begeleiding van de projecten. Met als resultaat veelal tevreden klanten en gemotiveerde medewerkers die beiden trots zijn op hun projecten.

In 2017 zijn we verhuisd naar onze huidige nieuwbouwlocatie aan de Deventerweg 5 te Barneveld. We werken hier met ca. 45 medewerkers in een prachtig nieuw bedrijfspand met nieuwe machines. We hechten we veel waarde aan een fijne werksfeer. We willen graag dat onze medewerkers iedere dag met plezier naar hun werk gaan. Er is ruimte voor eigen inbreng, en als je door wil groeien, dan kijken we samen wat de mogelijkheden daarvoor zijn. Ons motto is niet voor niets:  Samen Sterk!

Prijsvraag

Maak kans op mooie prijzen wanneer je verschillende bedrijven bezoekt! Na het maken van een werkstuk of het beantwoorden van een bedrijfsvraag ontvang je een sticker. Wanneer je op het stickervel minimaal 3 stickers verzamelt mag je deze inleveren en maak je kans op één van de 20 prijzen! Bij Van Ee staalspecialisten ontvang je een sticker bij deelname aan de activiteien.

Daarnaast zijn er op locatie nog prijzen te winnen vanuit Van Ee staalspecialisten, door mee te doen met het spel. 

www.vaneestaal.nl

Activiteiten

Kom iets moois maken bij van Ee specialisten en doe mee met het spel!

Uiteraard krijg je ook een rondleiding door het bedrijf.

Locatie event Deventerweg 5, 3771 NP Barneveld
Parkeerlocatie

Volg de instructie van de parkeerwachter.

Contactpersoon

Judith van Ginkel

Doelgroep

De activiteiten zijn geschikt voor leerlingen van groep 7&8 en klas 1&2.

Activiteiten bij techniekbedrijven & onderstaande (bedrijfsvak-)scholen in Barneveld

Makers in de techniek is een gezamenlijk initiatief van de onderstaande onderwijsinstellingen: