Van den Brink Barneveld B.V.

Van den Brink Barneveld b.v. is al meer dan zestig jaar specialist op het gebied van plaatbewerking. Onze vakmensen maken met behulp van ons moderne machinepark halffabricaten, hoogwaardige plaat producten en luchtkanalen. Dit alles produceren wij volledig uit vlakke plaat. Van den Brink Barneveld is in 1956 opgericht met het oog op klantgerichtheid en innovatie. Deze werkwijze heeft het voor ons mogelijk gemaakt om door de jaren heen een gestage groei door te maken. Sinds 2017 word het bedrijf voortgezet door twee jonge enthousiaste eigenaren die met een frisse blik de toekomst tegemoet zien.

Als (Allround) plaatwerker ga jij bij van den Brink Barneveld b.v. aan de slag met het produceren van kwalitatief hoogwaardige halffabricaten en eindproducten voor diverse industrieën zoals de machinebouw, voedingsindustrie, agrarische sector en luchtbehandeling. Je kan hierbij voorbeeld denken aan het maken van producten t.b.v. straalcabines, machinebeplating, wastunnels, kalverstalonderdelen, eiermachineonderdelen, filterkasten en onderdelen voor transportsector. Je gebruikt hierbij niet alleen je handen maar ook diverse CNC gestuurde machines zoals kantbanken, scharen, een ponsnibbel en een fiberlasersnijmachine. 

Naast plaatwerk zijn wij ook specialist op het gebied van luchtkanalen, welke in gebouwen nodig zijn om prettig te kunnen wonen, werken of recreëren. Deze fabriceren en monteren wij. Ze voldoen aan de markt gevraagde energienormen en blinken uit in luchtdichtheid, duurzaamheid en kwaliteit.

Bij van den Brink rol jij dus  in een uitdagende en afwisselende functie met een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Je komt te werken in een gezellig en creatief team van collega`s die altijd klaar staan om jou wat uit te leggen of te leren. Ben jij technisch, creatief en gedreven? Heb jij een gevoel voor techniek en werk je graag in een gezellig familiebedrijf? Voel je dan van harte welkom!

www.briba.nl

Prijsvraag

Maak kans op mooie prijzen wanneer je verschillende bedrijven bezoekt! Na het maken van een werkstuk of het beantwoorden van een bedrijfsvraag ontvang je een sticker. Wanneer je op het stickervel minimaal 3 stickers verzamelt mag je deze inleveren en maak je kans op één van de 20 prijzen! Maak kans op een prijs door mee te doen aan een activiteit. 

 

Activiteiten

Rondleiding door de fabriek

Doorlopende presentatie over van den Brink

Zelf een bouwpakketje maken

Locatie event Gildeweg 1, 3771 NB Barneveld
Parkeerlocatie

Voor het pand

Contactpersoon

Thijs Pellikaan

Doelgroep

De activiteit is geschikt voor leerlingen van groep 7&8 en klas 1&2.

Activiteiten bij techniekbedrijven & onderstaande (bedrijfsvak-)scholen in Barneveld

Makers in de techniek is een gezamenlijk initiatief van de onderstaande onderwijsinstellingen: