Unikon B.V.

Steeds meer bedrijven in heel de wereld kiezen voor de industriële wasmachines van UNIKON. En dat is niet toevallig. UNIKON, in 1968 opgericht, ontwikkelt, bouwt en levert industriële wasmachines.

Vanuit onze vestiging in Barneveld (Nederland) leveren we industriële wasmachines aan klanten over heel de wereld. Daarbij werken we nauw samen met partners in binnen en buitenland. Elke industriële wasmachine ontwikkelen en bouwen wij echter volledig in eigen huis. Van constructie tot besturingstechniek. Daardoor zijn we opvallend flexibel in het tegemoetkomen aan uw wensen. Hebt u bijvoorbeeld uw besturingstechniek gestandaardiseerd? Dan passen wij componenten toe van ‘uw’ merk.

Welke producten u ook wilt reinigen (van pallets, kratten en karren tot vormen, bakplaten en messen), hoe zwaar de vervuiling ook is, er is altijd een UNIKON. Een krachtige, onderhoudsarme industriële wasmachine die u verzekert van schone productiemiddelen, verpakkingsmiddelen en transportmiddelen. Elke dag.

www.unicon.com

Prijsvraag

Maak kans op mooie prijzen wanneer je verschillende bedrijven bezoekt! Na het maken van een werkstuk of het beantwoorden van een bedrijfsvraag ontvang je een sticker. Wanneer je op het stickervel minimaal 3 stickers verzamelt mag je deze inleveren en maak je kans op één van de 20 prijzen! Prijsvraag Unikon: 

Hoevaak komt het woord Unikon voor in onze productiehal?

 

Locatie event Hermesweg 30-A, 3771 ND Barneveld
Parkeerlocatie

Op terrein van Unikon

Contactpersoon

Angelique van Zomeren en Cees Jan Kleinveld

Activiteiten

Wil jij ervaren wat mechatronica inhoudt?

Bij Unikon kun je de volgende activiteiten doen:

  • Testmachine
  • Pennetje schieten
  • Pompseal vervangen
  • Doseerpomp testen

Ook is er een demonstratie van de grote Unikonmachine op de volgende tijdstippen:

10:30 uur

12:30 uur

14:00 uur

 

Doelgroep

De activiteiten zijn geschikt voor leerlingen van klas 1&2.

Activiteiten bij techniekbedrijven & onderstaande (bedrijfsvak-)scholen in Barneveld

Makers in de techniek is een gezamenlijk initiatief van de onderstaande onderwijsinstellingen: