Rengineers

Sinds 1996 is Rengineers gespecialiseerd in het onderhouden van wind turbines. Begonnen met wind turbines met een masthoogte van 30 meter, maar inmiddels werken we aan grote windmolens die duizenden huishoudens van duurzame energie voorzien en die wel 100 meter hoog zijn.

Op dit moment is Rengineers een wel bekende service- en dienstverlener in de windsector. Met het hoofdkantoor, magazijn en revisiebedrijven in Nederland gevestigd, wordt er ook buiten de Nederlandse grenzen ondernomen. Zo is er een Noord Ierse dochteronderneming en wordt wereldwijd onze kennis en specialisme ook opgemerkt. Hierdoor wordt Rengineers steeds vaker gevraagd om te adviseren en te assisteren in windprojecten over de hele wereld. Op dit moment zorgen wij er samen voor dat we meer dan 560 windmolens wereldwijd draaiende houden.

Onze monteurs zijn mensen die houden van techniek en hun werk graag tiptop uitvoeren.

Prijsvraag

Maak kans op mooie prijzen wanneer je verschillende bedrijven bezoekt! Na het maken van een werkstuk of het beantwoorden van een bedrijfsvraag ontvang je een sticker. Wanneer je op het stickervel minimaal 3 stickers verzamelt mag je deze inleveren en maak je kans op één van de 20 prijzen!

Prijsvraag Rengineers: 

Welke duurzame energiebron zou jij kiezen voor jouw school en waarom (zon, wind, accu, waterstof)?

Activiteiten

Q&A + rondleiding

Kijkje nemen in de gondel van een Vestas

Locatie event Amerikalaan 5, 3771 MC Barneveld
Parkeerlocatie

Eigen parkeerterrein/open veld onder windmolen

Contactpersoon

Marlies van Meppelen 

Doelgroep

Deze activiteiten zijn geschikt voor leerlingen van groep 7&8 en klas 1&2

Activiteiten bij techniekbedrijven & onderstaande (bedrijfsvak-)scholen in Barneveld

Makers in de techniek is een gezamenlijk initiatief van de onderstaande onderwijsinstellingen: