Radine B.V.

Radine is dé specialist op het gebied van toevoertechnieken en assemblagemachines. Dit specialisme zet zich door in efficiënte systemen voor de aanvoer en positionering van componenten tot en met het assembleren hiervan. Al sinds 1967 zijn we toonaangevend in trilvuller- en machinebouw. Met de Radiflex is Radine een nieuwe weg ingeslagen om op basis van robot en vision, componenten te gaan toevoeren en assembleren.

Radine is dé specialist op het gebied van toevoertechnieken en assemblagemachines. Dit specialisme zet zich door in efficiënte systemen voor de aanvoer en positionering van componenten tot en met het assembleren hiervan. Al sinds 1967 zijn we toonaangevend in trilvuller- en machinebouw. Met de Radiflex is Radine een nieuwe weg ingeslagen om op basis van robot en vision, componenten te gaan toevoeren en assembleren. Bij Radine ga je aan de slag in een uitdagende en afwisselende functie met een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Je komt te werken in een betrokken en creatief team van collega`s met een goede onderlinge werksfeer. Ben jij technisch creatief en veelzijdig? Heb jij een goed probleemoplossend vermogen en werk je graag in een team? Dan horen wij graag van je.

www.radine.nl

Prijsvraag

Maak kans op mooie prijzen wanneer je verschillende bedrijven bezoekt! Na het maken van een werkstuk of het beantwoorden van een bedrijfsvraag ontvang je een sticker. Wanneer je op het stickervel minimaal 3 stickers verzamelt mag je deze inleveren en maak je kans op één van de 20 prijzen! Prijsvraag Radine: 

Waardoor trilt een trilvuller?

 

Activiteiten

Wil jij meer weten over mechatronica?

Ga bij Radine aan de slag. Programmeer een robot of maak een werkende trilvuller!

Daarnaast zijn doorlopend bewegende machines te zien. 

 

Locatie event Energieweg 15, 3771 NA Barneveld
Parkeerlocatie

Parkeerterrein aan de Energieweg 15.

Contactpersoon

Machien Doornenbal

Doelgroep

De activiteiten zijn geschikt voor leerlingen van groep 7&8 en klas 1&2.

Activiteiten bij techniekbedrijven & onderstaande (bedrijfsvak-)scholen in Barneveld

Makers in de techniek is een gezamenlijk initiatief van de onderstaande onderwijsinstellingen: