De Nijborg staalbouw B.V.

Wij leveren en monteren complete staalconstructies en trappen en hekwerken, voor de meest uiteenlopende bouwwerken. Variërend van kleine klussen tot grote bouwwerken en alles wat er tussen zit. Dus vooral veel variatie en uitdagingen.

Organisatie 
Met de organisatie van ca. 45 medewerkers hebben we een open en korte overlegstructuur. Gekoppeld aan een no-nonsense beleid en veel eigen verantwoordelijkheid. Dus gewoon lekker werken met veel vrijheid en verantwoording. 

Tekenen 
De ontwerpen worden uitgewerkt op onze tekenkamer met het 3D-programma TEKLA, veelal in BIM-modellen. Vanuit de Tekla-Construsteel software worden ook de CNC-boor/zaag-, pons/knip-, en snijmachines aangestuurd. 

 “Gewoon lekker werken bij een fijn, professioneel en degelijk bedrijf, met de meest moderne apparatuur,  machines, en materieel”

Productie 
Dankzij onze vakmensen, en met gebruik van een compleet en modern machinepark, zijn we uitstekend in staat om aan de klantvraag te voldoen, en volgens de vereiste kwaliteiten te produceren. 

Montage 
Wij beschikken over compleet uitgeruste eigen montageploegen, met eigen hoogwerkers, kranen, en transportmaterieel. Dit houdt voor ons de lijnen kort en garandeert flexibiliteit. 

Prijsvraag

Maak kans op mooie prijzen wanneer je verschillende bedrijven bezoekt! Na het maken van een werkstuk of het beantwoorden van een bedrijfsvraag ontvang je een sticker. Wanneer je op het stickervel minimaal 3 stickers verzamelt mag je deze inleveren en maak je kans op één van de 20 prijzen! Bij Nijborg Staalbouw ontvang je een sticker wanneer je deel neemt aan de activiteiten.

www.nijborg.nl

Locatie event Gildeweg 18, 3771 NB Barneveld
Parkeerlocatie

Rondom Gildeweg 17 & 18 of Transferium Barneveld. Zie ook de wegbewijzering.

Contactpersoon

Frans Flier

Activiteiten

Wil jij ervaren hoe het is om te lassen? Maak je eigen product!

Nijborg Staal nodigt je ook graag uit voor een terugkomavond bij hun op locatie.

Doelgroep

De activiteit is geschikt voor leerlingen van groep 7&8 en klas 1&2.

Activiteiten bij techniekbedrijven & onderstaande (bedrijfsvak-)scholen in Barneveld

Makers in de techniek is een gezamenlijk initiatief van de onderstaande onderwijsinstellingen: