Leertouwer B.V.

Dagelijks verrassen wij onze klanten in de markten wonen, werken, zorg en industrie. Hoe we dat doen? Door innovatieve projecten waarbij systeemintegratie tussen elektrotechniek, klimaat en ICT aan de orde van de dag is.

Wij maken functionele oplossingen die het comfort van de klant of eindgebruiker verhogen. We laten ze ervaren hoe je energie krijgt van de voordelen die technische oplossingen bieden. Energie door techniek, daar geloven wij in. Werken bij Leertouwer betekent dat je onderdeel uitmaakt van een team van 170 deskundige collega’s die zich daarvoor inzetten.

Prijsvraag

Maak kans op mooie prijzen wanneer je verschillende bedrijven bezoekt! Na het maken van een werkstuk of het beantwoorden van een bedrijfsvraag ontvang je een sticker. Wanneer je op het stickervel minimaal 3 stickers verzamelt mag je deze inleveren en maak je kans op één van de 20 prijzen! Bij Leertouwer ontvang je een sticker door deel te nemen aan de activiteiten.

Beleef het elektrocircuit van Leertouwer en ontvang een sticker om kans te maken op gave prijzen!

O.a. een bluetooth Caddy beschikbaar gesteld door Leertouwer.

www.werkenbijleertouwer.nl

 

prijs Leertouwer Caddy bluetooth 

Locatie event Albert Plesmanstraat 38, 3772 MN Barneveld
Parkeerlocatie

Op het terrein of op parkeerstroken langs de weg.

Contactpersoon

Nieko Versteeg

Activiteiten

Elektro circuit

Zonnepanelen inspecteren op duizelingwekkende hoogte, werken met warmtebeeld camera's, aan de slag met bekabeling, storingen oplossen en een gereedschap challenge. Je gaat dit écht allemaal in een half uurtje tijd ervaren. Degene die dit circuit het best scoort wordt 'elektromonteur van de dag'!

 

Doelgroep

De activiteiten zijn geschikt voor leerlingen van groep 7&8 en klas 1&2.

Activiteiten bij techniekbedrijven & onderstaande (bedrijfsvak-)scholen in Barneveld

Makers in de techniek is een gezamenlijk initiatief van de onderstaande onderwijsinstellingen: