Lagarde Groep

Eén aanspreekpunt voor ICT, Communicatie en Beveiliging. Dát is Lagarde Groep. Wij zijn gevestigd in Putten, Ede en Hoevelaken.

Door onze integrale aanpak zorgen we er voor dat klanten zorgeloos en efficiënt (online) samenwerken in een veilige werkomgeving. De oplossingen van Lagarde Groep helpen sinds 1991 honderden organisaties hun doelen beter en sneller te bereiken. Lagarde Groep werkt met enthousiaste en gekwalificeerde medewerkers, met wie wij een positieve bijdrage leveren aan de doelstellingen van onze klanten. Wij investeren in opleidingen en ontwikkelmogelijkheden. Werken bij Lagarde Groep betekent werken in een hecht teamverband en uitdagende en afwisselende klantsituaties. Ontdek jouw mogelijkheden binnen onze organisatie!

Prijsvraag

Maak kans op mooie prijzen wanneer je verschillende bedrijven bezoekt! Na het maken van een werkstuk of het beantwoorden van een bedrijfsvraag ontvang je een sticker. Wanneer je op het stickervel minimaal 3 stickers verzamelt mag je deze inleveren en maak je kans op één van de 20 prijzen! Prijsvraag bij Lagarde:

www.lagarde.nl

 

 

Activiteiten
Locatie event Harselaarseweg 33, 3771 MA Barneveld
Parkeerlocatie

Zie vermeldingen op de locatie

Contactpersoon

William Verweij

Doelgroep

De activiteiten zijn geschikt voor leerlingen van groep 7&8 en klas 1&2.

Activiteiten bij techniekbedrijven & onderstaande (bedrijfsvak-)scholen in Barneveld

Makers in de techniek is een gezamenlijk initiatief van de onderstaande onderwijsinstellingen: