Jonker en Schut

Een professionele logistiek specialist in de voedingsmiddelenbranche Dat zijn wij. En in het bijzonder in de markt van verwerking van poedervormige zuivelproducten.

Jonker & Schut biedt als specialist een compleet pakket op het gebied van logistiek en verwerking. Dit pakket omvat standaardoplossingen en maatwerkoplossingen, die we in eigen beheer uitvoeren. Wat dat maatwerk zoal inhoudt? Op verzoek van een van onze klanten ontwikkelden we speciale productielijnen. We investeren in passende oplossingen die onze klanten verder helpen.

Opgericht als specialist en expediteur
Het begon allemaal in 1987. Toen werd Jonker & Schut opgericht door Fred Jonker en Erik Schut. Als specialist voor het in- en uitklaren van goederen voor derden. Maar ook als expediteur die voor opdrachtgevers kon bemiddelen in transporten. Een klant van het eerste uur was actief in de handel van zuivelgrondstoffen en had behoefte aan op- en overslagfaciliteiten. Toen daar invulling aan was gegeven, volgde er daarna snel de beschikking over een eenvoudige meng- en verpakkingslijn.

Groei en ontwikkeling tot specialist
Dit alles heeft als basis gediend voor de verdere groei en ontwikkeling tot een moderne logistiek specialist voor zuivelproducten. Wij verwerken de producten in bulk of blenden én verpakken ze naar specifieke wens. Ons eigen wagenpark kan internationaal leveren. Als expediteur regelen wij de exportdocumenten die nodig zijn. En geen probleem als het transport wordt uitgesteld: onze warehouses bieden ruimte voor palletopslag en bulkopslag.

Prijsvraag

Maak kans op mooie prijzen wanneer je verschillende bedrijven bezoekt! Na het maken van een werkstuk of het beantwoorden van een bedrijfsvraag ontvang je een sticker. Wanneer je op het stickervel minimaal 3 stickers verzamelt mag je deze inleveren en maak je kans op één van de 20 prijzen! Prijsvraag Jonker en Schut:

Hoeveel KG melkpoeder kan er in deze 4 silo's?

Raad jij het goed? Dan ontvang je een sticker om kans te maken op gave prijzen.

O.a. een minituur van een Jonker en Schut Bulkauto of een gereedschapset beschikbaar gesteld door Jonker en Schut.

www.jonker-schut.nl

 

minituur bullkauto jonker en schut 

Activiteiten

Wat jij wat Pneumatiek is?

Ga aan de slag bij Jonker en Schut op het proefbord.

Op deze locatie worden ook activiteiten georganiseerd door Auteq en Lagarde.

 

Locatie event Harselaarseweg 33, 3771 MA Barneveld
Parkeerlocatie

Volg de borden op het terrein van Harselaarseweg 33

Contactpersoon

Minko Douma

Doelgroep

De activiteiten zijn geschikt voor leerlingen van groep 7&8 en klas 1 & 2.

Activiteiten bij techniekbedrijven & onderstaande (bedrijfsvak-)scholen in Barneveld

Makers in de techniek is een gezamenlijk initiatief van de onderstaande onderwijsinstellingen: