Hardeman Installatietechniek

Hardeman installatietechniek is gevestigd in Barneveld en werkt met circa 6 medewerkers. Wij zorgen voor een totale installatie op het gebied van installatie en elektrotechniek. Samen met aannemers, architecten en/of particulieren zorgen we voor het perfecte eindresultaat.

Hardeman installatietechniek richt zich voornamelijk op totale duurzame installaties van woningen, kantoor en bedrijfspanden. In een tijd van duurzame en energiebesparende installatie werken wij volop mee, dit doen wij vanaf het ontwerp tot het aanleggen en aansturen van de installaties.

De afwisselende werkzaamheden binnen ons bedrijf bestaan uit; elektrotechnische installaties, dak en zinkwerk, warmtepompen, Cv-ketels, sanitair en ventilatiesystemen.

Voor al deze werkzaamheden zijn wij op zoek naar jonge talenten die wij opleiden tot allround monteur of specialist op een vakgebied.

Prijsvraag

Maak kans op mooie prijzen wanneer je verschillende bedrijven bezoekt! Na het maken van een werkstuk of het beantwoorden van een bedrijfsvraag ontvang je een sticker. Wanneer je op het stickervel minimaal 3 stickers verzamelt mag je deze inleveren en maak je kans op één van de 20 prijzen! Prijsvraag Hardeman installatie:

Hoeveel meter flexbuis zit er op het vloerverwarmingsmatje?

 

Facebook Hardeman Installatietechniek

 

 

Activiteiten

Installeren en elektrotechniek wat voor jou?

Kom racen met op afstand bestuurbare auto's of doe een bordspel met een elektrotechnische opdracht.

Locatie event Anthonie Fokkerstraat 39, 3772 MP Barneveld
Parkeerlocatie

Rondom het pand, zie ook de wegbewijzering.

Contactpersoon

Marcel Hardeman

Doelgroep

Deze activiteit is geschikt voor leerlingen van groep 7&8 en klas 1&2.

Activiteiten bij techniekbedrijven & onderstaande (bedrijfsvak-)scholen in Barneveld

Makers in de techniek is een gezamenlijk initiatief van de onderstaande onderwijsinstellingen: