Focus B.V.

Enorm trots zijn wij op ons groeiende civiele familiebedrijf. We vertellen je er graag meer over.

Focus B.V. is een hechte club, van zo’n 80 mensen, gevestigd in Barneveld. Wij zijn de steun en toeverlaat voor de bouwers aan Nederland. Samen zorgen wij voor een betere leefomgeving. Dit doen wij door civieltechnische werkzaamheden uit te voeren, zoals het bouw- en woonrijp maken van woonwijken, slopen van gebouwen en het ontgraven van bouwputten.  

Daarnaast hebben we een installatieafdeling die actief is in de installatie van ondergrondse en bovengrondse leidingen in staal, PVC, PE, RVS en overige materialen voor (brandstof)tanks en tanks voor chemicaliën. Onze installateurs zijn specialisten die van aanpakken weten. Door slim te combineren met andere Vink-disciplines zoals de tekenkamer, onze grondwerkers, elektriciens, uitvoerders en werkvoorbereiding zijn we in staat om in zeer korte tijd projecten op te leveren.

Stap je in bij Focus? Laat ons dan maar weten wat jij wilt doen. Want doordat we zo veelzijdig zijn, kun jij jezelf steeds blijven ontwikkelen binnen de verschillende takken van ons bedrijf. Ook een combinatie van leren en werken (BBL) is mogelijk bij Focus.

Prijs

Maak kans op mooie prijzen wanneer je verschillende bedrijven bezoekt! Na het maken van een werkstuk of het beantwoorden van een bedrijfsvraag ontvang je een sticker. Wanneer je op het stickervel minimaal 3 stickers verzamelt mag je deze inleveren en maak je kans op één van de 20 prijzen! Bij Focus maak je kans op prijzen door het doen van de activiteiten.

Wij zijn Focus, rechterhand van Nederlandse bouwers (focusbv.com)

 

Activiteiten

Wil jij kennis maken met de materialen die bij Focus gebruikt worden? Maak een werkstuk met onze materialen!

Ken jij het spel spijkerpoepen? Wij maken het spijkerpoepen voor gevorderden. Kun jij met een minigraver spijkerpoepen? Kom het proberen bij Focus!

 

Locatie event Valkseweg 62, 3771 RG Barneveld
Parkeerlocatie

Valkseweg 62, 3771 RG Barneveld

Contactpersoon

Hester van de Kamp

Doelgroep

Activiteiten geschikt voor:

Leerlingen groep 7&8

Leerlingen klas 1 & 2

Activiteiten bij techniekbedrijven & onderstaande (bedrijfsvak-)scholen in Barneveld

Makers in de techniek is een gezamenlijk initiatief van de onderstaande onderwijsinstellingen: