Elektrotechniek Van Heerdt

Techniekgroep Van Heerdt: Elektrotechnische installaties van A tot Z. In ruim 70 jaar hebben we ons niet alleen gespecialiseerd, maar ook breed ontwikkeld in de hedendaagse techniek. Hierdoor beschikken we over veel kennis in eigen huis, waarmee we veel resultaten bereiken.

Elektrotechniek
Elektrotechniek is meer dan een product installeren. Bij Van Heerdt denken we van het begin tot eind mee over de beste oplossingen. Dit voor bedrijfspand of woning, klein of groot. En of het nu gaat om een complex voedingsstelsel, complete elektrotechnische installaties, beveiliging óf duurzame energie oplossingen. Wanneer het om techniek gaat, realiseert Van Heerdt vrijwel alles.

Agrotechniek
Vooruitstrevende agrariërs gaan voor optimaal resultaat en dierwelzijn. Iedere agrarisch ondernemer moet voldoen aan de nieuwste eisen en gereed zij voor de toekomst. Wij bieden hiervoor op maat gemaakte oplossingen met: klimaatsystemen, voersystemen, ventilatie, water, verwarming, koeling , dierweging, transportsystemen, managementsoftware en beveiligingen. Dit voor de veehouderij en landbouw. Daarbij installeren en engineren we met de nieuwste technieken en producten van diverse hoogwaardige kwaliteitsmerken als Hotraco Agri, Veko en Mooij Agro.

Industriële techniek
Onze industriële techniek ontwikkeld efficiënt werkende processen met een veilige werkomgeving, betrouwbare installatie en intelligente besturingen voor een perfect eindproduct. We ontwikkelen, engineren en installeren machineparken en automatiseren uw werkprocessen voor optimaal rendement en resultaat. De gehele techniekgroep Van Heerdt bediend de eindklant van een compleet technisch ontwerp met veel productkennis en altijd met een persoonlijk advies. Wij willen altijd het beste uit het project halen voor de eindklant. Techniek kan ons niet complex genoeg zijn en in elk project zoeken we naar het beste resultaat. Bekijk onze site voor meer informatie en onze projecten.

Prijsvraag

Maak kans op mooie prijzen wanneer je verschillende bedrijven bezoekt! Na het maken van een werkstuk of het beantwoorden van een bedrijfsvraag ontvang je een sticker. Wanneer je op het stickervel minimaal 3 stickers verzamelt mag je deze inleveren en maak je kans op één van de 20 prijzen! Prijsvraag Van Heerdt:

Welke spanning staat er op de stroomkring van jullie zelf gemaakte werkstuk?

 

www.vanheerdt.nl

Locatie event Kauwenhoven 32, 6741 PW Lunteren
Parkeerlocatie

Op de hoek van Kauwenhoven/Hullerpad

Contactpersoon

William van Heerdt

 

Activiteiten

Wil je ontdekken hoe handig jij bent met elektrotechniek?

Kom een elektrische schakeling maken met een batterij, schakelaar en lampje.

Doelgroep

Deze activiteit is geschikt voor leerlingen van groep 7&8 en klas 1&2.

Activiteiten bij techniekbedrijven & onderstaande (bedrijfsvak-)scholen in Barneveld

Makers in de techniek is een gezamenlijk initiatief van de onderstaande onderwijsinstellingen: