EeStairs Nederland B.V.

De creatieve trappen van EeStairs staan wereldwijd in de schijnwerpers. Ze stelen de show in beroemde winkels, bijzondere bedrijfspanden en exclusieve woningen. Het geheim van een EeStairs® trap? De krachtige combinatie van gebruiksgemak en design. Innovatief, volledig in lijn met de wensen van de klant.

In 2018 openden wij in Barneveld de duurzaamste productielocatie van Nederland. Hier veranderen schetsen en tekeningen in fascinerende trappen van hout, metaal en andere mooie materialen. Een geweldige plek om jezelf te ontwikkelen en samen te bouwen aan trappen van de allerhoogste kwaliteit. Vakmanschap!

We maken mooie producten en stellen kwaliteit voorop. In ontwerp en uitvoering, voor nu en in de toekomst. Die doelstelling kunnen we alleen waarmaken met goed personeel. En daar hebben we jou dus voor nodig. Beklim jij bij ons de eerste trede van een succesvolle carrière?

www.eestairs.nl

Prijsvraag

Maak kans op mooie prijzen wanneer je verschillende bedrijven bezoekt! Na het maken van een werkstuk of het beantwoorden van een bedrijfsvraag ontvang je een sticker. Wanneer je op het stickervel minimaal 3 stickers verzamelt mag je deze inleveren en maak je kans op één van de 20 prijzen! Prijsvraag Eestairs:

Weet jij hoe zwaar de 1m2 trap van Eestairs is?

Heb je het antwoord goed? Dan ontvang je een sticker en maak je kans op gave prijzen.

O.a. op een legopakket van Eestairs.

eestairs lego afb- 

Locatie event De Landweer 8, 3771 LN Barneveld
Parkeerlocatie

Aan de zijkant van ons gebouw

Contactpersoon

Rebecca van de Beek

Activiteiten

Wil jij leren lassen?

Kom naar Eestairs!

Daarnaast hebben we montage materiaal om zelf te oefenen.

 

Doelgroep

De activiteiten zijn geschikt voor leerlingen van groep 7&8 en klas 1&2

Activiteiten bij techniekbedrijven & onderstaande (bedrijfsvak-)scholen in Barneveld

Makers in de techniek is een gezamenlijk initiatief van de onderstaande onderwijsinstellingen: