EeStairs Nederland B.V.

De creatieve trappen van EeStairs staan wereldwijd in de schijnwerpers. Ze stelen de show in beroemde winkels, bijzondere bedrijfspanden en exclusieve woningen. Het geheim van een EeStairs® trap? De krachtige combinatie van gebruiksgemak en design. Innovatief, volledig in lijn met de wensen van de klant.

In 2018 openden wij in Barneveld de duurzaamste productielocatie van Nederland. Hier veranderen schetsen en tekeningen in fascinerende trappen van hout, metaal en andere mooie materialen. Een geweldige plek om jezelf te ontwikkelen en samen te bouwen aan trappen van de allerhoogste kwaliteit. Vakmanschap!

We maken mooie producten en stellen kwaliteit voorop. In ontwerp en uitvoering, voor nu en in de toekomst. Die doelstelling kunnen we alleen waarmaken met goed personeel. En daar hebben we jou dus voor nodig. Beklim jij bij ons de eerste trede van een succesvolle carrière?

www.eestairs.nl

Prijsvraag

Maak kans op mooie prijzen wanneer je verschillende bedrijven bezoekt! Na het maken van een werkstuk of het beantwoorden van een bedrijfsvraag ontvang je een sticker. Wanneer je op het stickervel minimaal 3 stickers verzamelt mag je deze inleveren en maak je kans op één van de 20 prijzen! Bij EeStairs maak je kans op een prijs, door mee te doen aan de activiteiten. 

 

Activiteiten

Bij EeStairs kan je voor verschillende activiteiten kiezen:

  • Miniatuur trappen bouwen
  • Werken met de Hoeflon Kraan
  • Lassen voor beginners
  • CNC machine demonstratie en workshop
  • Trappen ontwerpwedstrijd

 

Locatie event De Landweer 8, 3771 LN Barneveld
Parkeerlocatie

Aan de zijkant van ons gebouw

Contactpersoon

Rebecca van de Beek

Doelgroep

De activiteiten zijn geschikt voor leerlingen van groep 7&8 en klas 1&2

Activiteiten bij techniekbedrijven & onderstaande (bedrijfsvak-)scholen in Barneveld

Makers in de techniek is een gezamenlijk initiatief van de onderstaande onderwijsinstellingen: