Denkavit Nederland B.V.

Denkavit is gevestigd in Voorthuizen en gespecialiseerd in het maken van veevoer voor jonge dieren. In Voorthuizen werken ongeveer 200 a 250 medewerkers en wereldwijd ongeveer 500 medewerkers. Op de TD in Voorthuizen werken 13 vaste medewerkers en ongeveer 12 vaste inhuurkrachten. Hun taak is om storingen aan de installaties op te lossen en om de installaties te onderhouden en te verbeteren. Ook meewerken aan grote projecten kan in sommige gevallen bij je werkzaamheden horen.

Lijkt het jou leuk om ineens alles te moeten laten vallen om een storing op te lossen? Lijkt het jou leuk om een installatie goed te onderhouden en te verbeteren? En Lijkt het jou leuk om kennis te hebben van software en PLC techniek? Dan ben je bij Denkavit aan het goede adres. We bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen tot een Allround Technicus. Daarnaast bieden we jou een leuke werksfeer met gezellige collega’s waarbij aanpakken centraal staat. 

Prijsvraag

Maak kans op mooie prijzen wanneer je verschillende bedrijven bezoekt! Na het maken van een werkstuk of het beantwoorden van een bedrijfsvraag ontvang je een sticker. Wanneer je op het stickervel minimaal 3 stickers verzamelt mag je deze inleveren en maak je kans op één van de 20 prijzen! Beantwoord de bedrijfsvraag over Denkavit en ontvang een sticker!

www.denkavit.com

Activiteiten

Wil jij weten hoet het proces van mengen werkt? Wij laten het jullie zien!

Locatie event Gildeweg 18, 3771 NB Barneveld
Parkeerlocatie

Rondom pand BTO: Gildeweg 17 & 18 of bij Transferium Barneveld. Zie ook de wegbewijzering.

Contactpersoon

Berri Mulder

Doelgroep

Iedereen

Activiteiten bij techniekbedrijven & onderstaande (bedrijfsvak-)scholen in Barneveld

Makers in de techniek is een gezamenlijk initiatief van de onderstaande onderwijsinstellingen: