Burg Service

Burg Service is een producent van (rvs) tankopleggers voor met name de agrarische sector. In de vestiging in Barneveld worden voornamelijk opleggers gebouwd die geschikt zijn voor het ophalen van melk bij boeren, zogenaamde R.M.O.’s (Rijdende-Melk-Ontvangst) die onder de productnaam HOBUR een begrip zijn geworden in de markt.

Kenmerkende zaken voor de HOBUR – RMO-oplegger zijn een laag eigen gewicht door gebruikmaking van hoogwaardige materialen, een goede wendbaarheid door een uitgekiend stuursysteem en een hoge pompcapaciteit door een doordacht leidingwerk en pompopstelling.

Daarnaast bouwen we ook mestopleggers en tankopleggers voor het vervoer van vetten of veevoer. Hierbij zijn opties zoals een geijkt weegsysteem en bemonstering apparatuur met gps veel voorkomend.

Speciale opleggers met pompsystemen, elektronische meetinstallaties, gecoate compartimenten, kunnen allemaal op klantwensen gebouwd worden. Tevens repareren we tankopleggers van alle merken.

Door constant te letten op de behoefte uit de markt en te luisteren naar de wensen van de gebruikers weet Burg Service een oplegger concept te bouwen dat voldoet aan alle eisen en wensen.

Voor meer achtergrondinformatie van Burg Service, kijk ook eens op onze website.

Burg Service

Prijsvraag

Maak kans op mooie prijzen wanneer je verschillende bedrijven bezoekt! Na het maken van een werkstuk of het beantwoorden van een bedrijfsvraag ontvang je een sticker. Wanneer je op het stickervel minimaal 3 stickers verzamelt mag je deze inleveren en maak je kans op één van de 20 prijzen! Prijsvraag Burg Service: 

Waar wordt melk geproduceerd? 

 

Activiteiten

AI lassen van een mobielhouder

Locatie event Veemweg 8, 3771 MT Barneveld
Parkeerlocatie

Voor het gebouw

Contactpersoon

Johann Diermeier

Doelgroep

Deze activiteit is geschikt voor leerlingen van klas 1&2

Activiteiten bij techniekbedrijven & onderstaande (bedrijfsvak-)scholen in Barneveld

Makers in de techniek is een gezamenlijk initiatief van de onderstaande onderwijsinstellingen: