Brink B.V.

Al meer dan 50 jaar produceert Brink hoogwaardige snellopende spuitgietmatrijzen en sinds 1977 diverse soorten automatische systemen voor de verdere verwerking van spuitgiet producten. Met productie en diverse dochterondernemingen in Nederland en joint ventures in Zuid-Afrika, Rusland en Egypte verkoopt Brink aan meer dan 70 landen wereldwijd haar producten.

Matrijzen
Voornamelijk voor de verpakkingsindustrie ontwikkelen en produceren wij matrijzen voor emmers, potten, bakjes en deksels. Brink BV heeft een uitgebreide ervaring in de voedsel, verf- en chemische industrie alsmede in het produceren van matrijzen voor bloempotten.

Automatisering
Bij Brink ontwerpen, ontwikkelen en bouwen wij, in eigen beheer, op maat gemaakte automatische systemen voor de verdere verwerking van spuitgiet producten zoals het uitnemen, transporteren, stapelen, aanbeugelen en In Mould Labelling van producten.

Dit betekent dat onze automatische systemen bij uitstek geschikt zijn voor volcontinue productie.

Onze kracht
De kracht van Brink is specialisatie in (dunwandige) matrijzen en automatisering. Ons team van vakkundige en ervaren medewerkers vormt de sleutel tot het succes van ons bedrijf en onze afnemers.

Prijsvraag

Maak kans op mooie prijzen wanneer je verschillende bedrijven bezoekt! Na het maken van een werkstuk of het beantwoorden van een bedrijfsvraag ontvang je een sticker. Wanneer je op het stickervel minimaal 3 stickers verzamelt mag je deze inleveren en maak je kans op één van de 20 prijzen! Prijsvraag Brink ontvang je een sticker wanneer de wanddikte van het testproduct op meet! 

www.brinkbv.com

Activiteiten

Demonstraties van machines in bedrijf!

Kom bij Brink B.V. en meet de wanddikte op van het testproduct! 

Locatie event Molenweg 10-B, 6732 BL Harskamp
Parkeerlocatie

Rondom het pand

Contactpersoon

Nils Vriezen

Doelgroep

De activiteiten zijn geschikt voor leerlingen groep 7&8 en klas 1&2

Activiteiten bij techniekbedrijven & onderstaande (bedrijfsvak-)scholen in Barneveld

Makers in de techniek is een gezamenlijk initiatief van de onderstaande onderwijsinstellingen: