Boon Techniek BV

Boon Agrosystems BV is een elektrotechnisch installatiebedrijf welke met name actief is in de agrarische sector. Met een enthousiast team van 30 mensen, maken we mooie projecten in heel Nederland.

Wij verzorgen de gehele elektrische installatie in een stal. Van de hoofdaansluiting tot de kleinste sensor en alles wat hiertussen zit. Onze activiteiten zijn te verdelen in klimaat, elektra installaties, automatisering en zon PV installaties. Kijk eens op onze website wat we nog meer doen! Binnen ons team hebben we een goede mix van ervaring en jonge talenten. Je draait volledig mee in het team en gaat mee in een team van 2 of 3 personen naar projecten om op locatie het vak te leren.

boon agrosystems (3) 

Prijsvraag

Maak kans op mooie prijzen wanneer je verschillende bedrijven bezoekt! Na het maken van een werkstuk of het beantwoorden van een bedrijfsvraag ontvang je een sticker. Wanneer je op het stickervel minimaal 3 stickers verzamelt mag je deze inleveren en maak je kans op één van de 20 prijzen! Bij Boon maak je kans op prijzen door deel te nemen aan de activiteiten.

www.boontechniek.com

Activiteiten

Maak kennis met het werken met elektra materialen.

 

Locatie event Gildeweg 18, 3771 NB Barneveld
Parkeerlocatie

Bij panden BTO: Gildeweg 17 & 18 of Transferium Barneveld. Zie ook de wegbewijzering.

Contactpersoon

Marloes van den Hoff

Doelgroep

Leerlingen van groep 7&8 en klas 1&2

Activiteiten bij techniekbedrijven & onderstaande (bedrijfsvak-)scholen in Barneveld

Makers in de techniek is een gezamenlijk initiatief van de onderstaande onderwijsinstellingen: