Bincx

Bincx is gevestigd in Kootwijkerbroek en is gespecialiseerd in staalbouw, prefab beton en dak- en gevelsystemen. Samen met zo’n 60 enthousiaste collega’s werken we samen aan de mooiste projecten, zoals stallen, hallen en distributiecentra.

In de eigen werkplaats worden de staalconstructies samengesteld en afgelast. Hier leer je in een sneltreinvaart de kneepjes van het vak. 

Wil je liever buiten werken? Kom dan bij ons werken als staalmonteur en ga met onze collega’s mee op pad! We werken aan projecten door heel Nederland, elke dag biedt weer nieuwe kansen.

Als je bij Bincx komt werken, wordt je deel van een enthousiast team met een goede werksfeer. Wij houden van aanpakken en je krijgt hier alle ruimte om bij te leren en door te groeien.

www.bincx.nl


Prijsvraag

Maak kans op mooie prijzen wanneer je verschillende bedrijven bezoekt! Na het maken van een werkstuk of het beantwoorden van een bedrijfsvraag ontvang je een sticker. Wanneer je op het stickervel minimaal 3 stickers verzamelt mag je deze inleveren en maak je kans op één van de 20 prijzen! Prijsvraag Bincx: 

Hoeveel ton staal produceert Bincx per jaar?

Locatie event De Bonkelaar 7, 3774 SB Kootwijkerbroek
Parkeerlocatie

Bonkelaar 7

Contactpersoon

Lisa Tanger

Activiteiten

Activiteiten in de metaaltechniek:

Wil jij proeflassen met een lassimulatie?

Of bekijk de staalcontructies met de VR- helm!

Doelgroep

De activiteiten zijn geschikt voor leerlingen van groep 7&8 en klas 1&2.

Activiteiten bij techniekbedrijven & onderstaande (bedrijfsvak-)scholen in Barneveld

Makers in de techniek is een gezamenlijk initiatief van de onderstaande onderwijsinstellingen: