AuteQ B.V.

Als specialist in industriële automatisering brengt AuteQ met kennis van hardware en software productielijnen tot leven.

We ontwerpen de besturingsinstallatie, bouwen schakelkasten en sluiten deze aan. Met de door ons zelf ontwikkelde software wordt het productieproces bestuurd en gecontroleerd.

We bieden onze opdrachtgevers functionele oplossingen die rendement opleveren. Uitdagende en wisselende projecten met een diversiteit aan toegepaste technieken maakt alle 25 medewerkers enthousiast en betrokken.

Prijsvraag

Maak kans op mooie prijzen wanneer je verschillende bedrijven bezoekt! Na het maken van een werkstuk of het beantwoorden van een bedrijfsvraag ontvang je een sticker. Wanneer je op het stickervel minimaal 3 stickers verzamelt mag je deze inleveren en maak je kans op één van de 20 prijzen! Bij AuteQ maak je kans op prijzen door deel te nemen aan de activiteiten.

www.auteq.nl

Activiteiten

Misschien is dit wel het bekendste en meest herkenbare oudhollandse spel: De Bibberspiraal. Heb jij stalen zenuwen en een vaste hand? Wie krijgt het voor elkaar om het hele circuit af te lopen zonder de zoemer af te laten gaan?

Daarnaast is er een electrotechnisch besturingssysteem met PLC, weegcel met digitale uitlezing, lineare actuator, temperatuursensor en beweginssensor te zien. 

Locatie event Harselaarseweg 33, 3771 MA Barneveld
Parkeerlocatie

Harselaarseweg 33 Barneveld

Contactpersoon

Jac de Bruyn

Doelgroep

Activiteiten geschikt voor leerlingen van groep 7/8 en klas 1&2

Activiteiten bij techniekbedrijven & onderstaande (bedrijfsvak-)scholen in Barneveld

Makers in de techniek is een gezamenlijk initiatief van de onderstaande onderwijsinstellingen: